Darmowa dostawa od 140 PLN

Piec do pizzy jednokomorowy z szybą 1 pizza 60 cm 230 V 3000 W

Symbol: 1014837
Dostępność: Średnia dostępność
1867.59
szt.
Zamówienie telefoniczne: 663619560 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Kod producenta: 10011584

Piec do pizzy marki Royal Catering sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach, barach z przekąskami, w bistrach, food truckach oraz w innych miejscach serwujących włoską pizzę. Urządzenie wyposażono w płytę z kordierytu o wymiarach 60 x 60 cm, która doskonale rozprowadza ciepło po całej pizzy, sprawia że nie przywiera oraz ma chrupiący spód. W piecu zmieści się jedna pizza o średnicy do 60 cm. Pokrętła do sterowania umożliwiają osobne ustawienie dolnej i górnej grzałki. Maksymalna temperatura wynosi 350°C. Timer można ustawić w zakresie 0-120 minut. Obudowę urządzenia wykonano ze stali nierdzewnej wysokiej jakości. Jest neutralna w kontakcie z żywnością, wytrzymała, odporna na korozję oraz łatwa w czyszczeniu.

Cechy produktu:
  • - Doskonała jakość pizzy,
  • - Płyta z kordierytu zapewnia chrupiący spód,
  • - Timer o zakresie 0-120 min,
  • - Regulacja temperatury 0-350°C,
  • - Obudowa z wysokiej jakości materiałów.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCPO-2000-60-1
  • - Nr katalogowy - 10011584
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Moc [W] - 3000
  • - Maks. temperatura [°C] - 350
  • - Przewód zasilający [m] - 1,3
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Maks. średnica pizzy [cm] - 60
  • - Materiał płyty grzewczej - Kordieryt
  • - Minutnik - Tak
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 77 x 77 x 27
  • - Waga [kg] - 37
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 87,5 x 86,5 x 36
  • - Waga wysyłki [kg] - 42,35

W zestawie:
  • - Piec do pizzy
  • - Uchwyt drzwiczek
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: